29-04-04

ik ben weer terug

ik ben weer terug van het vennebos ik heb het heel erg naar mijn zin gehad .we hebben best veel gedaan.we zijn naar een papegaaien park geweest,we hebben heerlijk gezwommen,gewandeld,gegeten natuurlijk.giovanni is koekjes wezen bakken in het kinderhofje,hij heeft daar lekker kunnen fietsen.hij is in het speelpaleis en in de speeltuin geweest,op pirateneiland. we zijn ook pannekoeken wezen eten met hem ,de mannen wilden liever iets anders eten ,dus die zijn naar een ander restaurant geweest.de vrouwen zijn wezen bingooen,en de mannen gingen bowlen.we zijn ook in de gokhal geweest ik vind die kwartjes schuifautomaten altijd zo leuk echt verslavend.wa hebben ook nog een avond gebarbequed,dat was lekker en we hadden mooi weer.alleen had giovanni zo,n pijn in zijn mond, dat was wel zielig.maris en rene zijn vandaag met hem naar de tandarts geweest met hem,nu blijkt dat er een grote kies aan het doorkomen is,ze moeten het insmeren met dentox.dit was het verhaal in het kort groetjes van ria.

17:42 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het is weer voorbij... Ik zal maar eens een berichtje schrijven. Niemand heeft er geloof ik zin in. Bij mijn boekje ook niet. Behalve jij dan.

Ja, die gokhal was leuk he? Hahahahhahahhaha. Vooral die schuifmachine en die ene die ik als laatste deed. Daar kwamen de muntjes wel uitrollen.

Als we ooit nog een keer gaan, dan moeten we er gewoon voor zorgen dat wij al van die muntjes hebben gespaard. Speciaal voor de gokhal.

Groetjes Linda

Gepost door: linda | 02-05-04

ikke ook! heeee Risa ikke ook weer thuis hoor!
Fijn dat jullie t zo naar je zin hebben gehad pff ik ook hoor ben lekker uitgerust.
Zielig voor die kleine man dat hij zoon last heeft van zijn kies joh dat heb ik bij mijn meiden nooit gehad ging gewoon vanzelf(gelukkig).
Nou see youuuuuuuuu.

Gepost door: carla | 02-05-04

heerlijk Hoi hoi, zo heerlijk hoor, even er tussenuit. Ik had zo meegegaan hoor. hahahahaha. Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad. Wel sneu voor Giovanni.Is zo vervelend voor die kinderen als ze last van hun gebit hebben.Het heeft trouwens weer even geduurd maar ik heb ook weer wat geschreven in mijn blogje.Ik maak ook momenteel niet echt veel bijzonders mee, dus dan wordt het schrijven ook een stuk lastiger. Groetjes en een dikke knuf van Ingrid.

Gepost door: Ingrid | 03-05-04

De commentaren zijn gesloten.