05-05-04

hallo allemaaal

ik ben vandaag de stad ingeweest met mariska ,ze had gisteren iets leuks gekocht, want binnenkort gaan haar vrienden trouwen. nu moest ze alleen nog schoenen vinden ,maar daar is ze nog niet voor geslaagd, misschien een andere keer.we gingen vanmiddag boodschappen doen bij bas ,stonden we met de kar vol bijna bij de kassa, viel de stroom weer uit.dat is gisteren ook al gebeurd.toen moesten we de kar laten staaan en moesten we uit de winkel.maris had een briefje in de kar gedaan en erop gezet dat ze de kar zo konden laten staan.toen de stroom weer goed was,gingen we de boodscappen ophalen,bleek dat ze alles weer opgeruimd hadden.ze hadden nog wel dat briefje van maris , maar het winkelmuntje hadden ze niet meer wel vreemd.toen moesten we alles weer opnieuw doen,maar ja zo blijf je bezig.groetjes van ria

20:02 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Lekker handig Das lekker handig van Bas. Het karretje opruimen. Zeker bang dat maris niet meer terug zou komen ofzo.

Ja, die rot stroomstoring. Gelukkig was ie na ruim een uur weer goed. Wat kan een mens zich dan vervelen en tot de ontdekking komen dat wij toch maar verpest zijn met die computers en tv's. Zonder die dingen vervelen wij ons te pletter. Erg eigenlijk he?

Groetjes Linda

Gepost door: linda | 06-05-04

fijn Hoi hoi. Nou fijn is dat zeg. Hebben ze niets beters te doen daar bij die Bas. Maar goed, je bent van de straat he zullen we dan maar zeggen. Groetjes Ingrid.

Gepost door: Ingrid | 07-05-04

boodschappen doen! het was wel makkelijk dat die stroom uitviel want dan hoefde ik niet te koken haha, gelukkig had ik nog wat restjes in de vriezer.
groetjes mariska

Gepost door: mariska | 10-05-04

De commentaren zijn gesloten.