03-06-04

apenheul

ik ben zondag met maris ,rene giovanni marco ,karen en duco naar de apenheul geweest. toen we uit vlaardingen weggingen was het prachtig weer,maar onderweg werd het helemaal bewolkt.het was een hele mooie omgeving allemaal bossen.we moesten onze spullen in een aapvrije tas doen,want die apen pakken alles ,ze liepen daar in de rondte.ook moest je opvallende sieraden uitdoen,anders ben je ze kwijt.vooral giovanni vond het erg leuk ,die had een aap op zijn schouder,dat vond ie geweldig.we hebben veel verschillende apen gezien.ineens ging het stortregenen,getver.gelukkig had maris voor allemaal een paraplu anders waren we verzopen.later klaarde het gelukkig weer op.we hebben wat zitten eten ,toen zag giovanni een kinderboerderij,dus ben ik even met hem meegelopen ,de anderen zaten nog in het restaurant.het was een modderpoel bij die beesten door de regen.natuurlijk moest giovanni de geiten allemaal aaien en een kus geven die is ook nergens bang voor.op het laatst zag hij ook nog zwijntjes ook deze werden gekust, hij is helemaal idolaat van dieren.hij heeft daar ook nog in de speeltuin gespeeld.hij heeft van maris een aap gehad die kan praten als je in zijn staart knijpt.op de terug weg stonden we inde file we hebben er 2 en een half uur over gedaan.ik heb het erg naar mijn zin gehad.woensdagavond ben ik met linda en maris naar een beurs geweest van oriflame,dat was ook heel leuk.er waren allerlei stands. er was kinderkleding,dameskleding,hele mooie sieraden ,allerlei make up enz.linda en maris hebben een paraffine behandeling gedaan, hun handen werden eerst ingesmeerd met een vitamine e creme,en dan moesten ze met hun handen in dat paraffine bad.dan ging er plastic overheen met een baddoeken moesten ze 10 minuten zo zitten.de bedoeling ervan was dat dan je handen weer zacht werden ,dit was inderdaad zo.we hebben ook nog lootjes gekocht.ze hebben zich laten opmaken,dat mocht je ook zelf doen ,of je kon nagels lakken enz.er was ook een stand voor piercings.linda en maris hadden allebei een prijs gewonnen met de lootjes.

17:35 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

leuk. hoi ria
leuk he de apenheul?
ik ben er al tig keer geweest ligt nl niet zo ver bij de camping vandaan.
en dat avondje ik had tegen lin gezegd dat ik niet mee ging,maar had er naderhand wel spijt van!
toen heb ik maar een film zitten kijken.

groetjes carla

Gepost door: carla | 03-06-04

apenheul en beurs ja dat was wel weer ff gezellig een maandag in de apenheul ondanks dat het weer niet zo mee zat.En ze hadden echt leuke dingen op die beurs woensdag, mooie kettingen ook leuke kleding en m'n handen waren even zacht toen maar aan het einde van de avond werden ze alweer ruw dat komt o0mdat ik gewoon van die bouwvakkers handen heb door die post.
groetjes mariska

Gepost door: mariska | 03-06-04

Leuk he de apenheul Was inderdaad erg gezellig! Je bent alleen vergeten te vermelden dat je heerlijk bij ons hebt gegeten en hoe lekker ik gekookt had!

*hahahaha*

Groetjes Karen

Gepost door: Karen | 04-06-04

apenheul ja das waar karen,ik heb heerlijk bij jullie gegeten de shoarmaboer had lekker gekookt hahahahahahaha groetjes van ria

Gepost door: ria | 05-06-04

Apenheul Nouuuuuuuuuuu. Ik wil ook naar de apenheulll. Loop ik al 11 jaar over te zeiken. snik snik snik. Maar het gaat er echt een keer van komen hoor. Leuk dat jullie zo met zijn allen zijn geweest. Is altijd gezellig, en zeker met die kids. Hoe meer mensen hoe meer vreugde. Ik heb trouwens eindelijk weer eens in mijn blogje geschreven. Groetjes en een dikke knuf van Ingrid.

Gepost door: Ingrid | 05-06-04

De commentaren zijn gesloten.