20-06-04

voetbal

we hebben gisterenavond met zijn allen voetbal gekeken beneden,het was heel gezellig.ilka heeft voor een beamer gezorgd en cindy,s vader voor een scherm.ook zijn er mensen geweest die de partytenten en zeilen,hebben neergezet.dank aan iedereen die geholpen heeft.we hebben allemaal onze eigen stoelen meegenomen.we zaten heerlijk in de tent.er kwam even een flinke windhoos en het ging flink regenen,dus alles werd nog even snel strakgetrokken.wij zaten lekker droog.alleen jammer dat nederland verloren heeft,nu afwachten wat ze woensdag doen.groetjes van ria.

06:57 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Voetbal Jeetje wat een wedstrijd was dat zeg. Wat een scheids zeg. Die moeten ze ook afschieten. echt zonde. Maar het is nog niet voorbij. hahah. Leuk dat je het zo gezellig hebt. Groetjes en een dikke knuf van Ingrid.

Gepost door: Ingrid | 20-06-04

Klote scheids Ja, dat was wat he. Klote scheids. Anders hadden we gewoon gewonnen en in de kwartfinale gestaan. Maar ja, nu gaan we woensdag maar even kijken wat ze doen. Jammer genoeg kunnen we niet eerst zien wat Duitsland doet, want die moet tegelijkertijd spelen. Als het goed is zitten we wel weer buiten met de beamer. Dat was wel gaaf.

Groetjes Linnie

Gepost door: Linnie | 21-06-04

Hoi hoi Hahaha die windhoos was zeker toen de 1 en 2-0 voor ned.Viel.hebben jullie zo hard gegild dat het een windhoos werd hahahahahha.
Ja en ze hebben echt geweldig gevoetbalt en het was ook een hele mooie wedstrijd.Het is alleen jammer dat wij Nederlanders dan altijd de pech hebben dat wij zijn kl****n scheids hebben.Wat hebben ze toch tegen ons.Zal wel jaloesie zijn.
Ik hoop dat ze het woensdag dan alsnog halen want ik vind dat ze dat dan wel dubbel en dik hebben verdiend.
Maar ja zo hoe je er wel gezellige avonden aan over.
Groetjes Paula

Gepost door: Paula | 21-06-04

hallo Zo een windhoos erbij, dan hebben jullie de tent toch erg goed op gezet anders waren jullie niet droog gebleven.
Ik ben geen voetbal fanaat , maar vindt het wel jammer dat ze verloren hebben.
Groetjes Micky

Gepost door: Micky | 22-06-04

De commentaren zijn gesloten.