23-06-04

max de kat

hallo allemaal de  kat van linda (geadopteerd van de buren) legt al 3 dagen een verassing neer op de deurmat bij linda.linda heeft de dierenarts gebeld en gevraagd of dit normaal is. de dierenarts zei dat hij linda dan heel lief vind , omdat hij zijn prooi met haar wil delen .wel erg lief van max,maar niet zo fris ,de eerst keer had hij een muis en nu al 2x een rat.ik heb er foto,s van gemaakt wie er niet tegen kan,moet maar niet kijken.hieronder staan ook nog 2 foto,s.groetjes van ria.

17:26 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

bleh! Gadverredamme zeg!!!!!!!
Je zou t iedere ochtend tegenkomen op je matje!!!!!!!!
blehhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Groetjes Carla

Gepost door: carla | 23-06-04

Hahaha Wat zeuren ze nou op die vergadering over ratten? We hebben Max toch? Als we geen ratten meer hebben heeft dat beest ook niks meer te doen hahahahahhahahahaaha!

(Goor is het wel bleeeeeeeeeh)

Groetjes!

Gepost door: Pam | 23-06-04

hallo Ja dat is de natuur, ik ken dat jammer genoeg, is niet erg plezierig om er tegen aan te kijken.
Groetjes Micky

Gepost door: Micky | 23-06-04

Hoi Ria Brrrr ik zou er ook niet zo blij mee zijn.Maar het is dan wel natuurlijk heel goed dat die poes dat doet.Hij gaat op het instink af en zo hoord het ook.Het is een teken dat het een kerngezonde poes is.
Ik weet dat mijn vader altijd zij een peos is pas echt als hij ook zijn prooi vangt.En wij hadden een poes en die ving dan ook altijd van alles en die nam ie ook mee naar huis joh trots dat mijn pa was ik vond het maar gruwelijk.Naar de hand kregen wij nog een peos dat was dan een ras.Het was een pers.Maar je merkte heel goed het verschil.Die pers lag dan ook het liefst gewoon de hele dag te slapen en te spinnen maar die andere die ging voor zijn prooi en als hij hem dan had gevangen en hij had gewonnen dan kwam ie daarna vredig tegen je aan liggen.Het smorgens was hij dan ook bij de tijd en kwam hij je het 'smorgens wakker maken door heel hard aan je haren te trekken met zijn bekkie.Ja dan moest ie naar buiten.Want hij mocht het snachts nooit buiten blijven.En mijn vader was daar altijd heel trots op.
Groetjes Paula

Gepost door: Paula | 23-06-04

De commentaren zijn gesloten.