30-06-04

zwemles

hallo allemaal.
gisteren ben ik mee geweest naar het zwemmen van giovanni, omdat het de laatste keer was voor de vakantie,mochten ze spelen.hij was helemaal enthiousast ik had mijn fotocamera meegenomen,want ik vind het leuk om foto,s te maken.het bleek dus een zootje te zijn.er waren ongeveer zo,n 60 kinderen en 5 badmeesters en juffen.je kan wel nagaan hoe druk dat is ,er werden allemaal speelatributen ,zoals matten surfplankjes enz in het water gegooid.dat is op zich wel leuk.maar al die kinderen zwommen door elkaar,er waren er ook die nog niet kunnen zwemmen,ze kunnen er wel staan ,maar toch.er werd totaal nergens op gelet dat kan ook niet met zoveel kinderen en dan kris kras door elkaar.ten eerste werd giovanni kopje onder geduwd door een jongetje,en later sprong er ineens een meisje omhoog en had hij een tand door zijn lip.huilen natuurlijk.en bloeden.maris is toen naar de leiding geweest en gezegd dat ze dit onverantwoord vond,maar ze deden er heel luchtig over.ze zei de volgende keer kom ik niet meer met zoiets.dus hij was weer snel het water uit ik denk dat hij nog geen 10 minuten gespeeld heeft.gelukkig gaat hij vandaag met school naar de kinderboerderij en vanmiddag heeft hij een feestje van een klasgenootje,dat maakt het weer een beetje goed.


07:13 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

zwemmen oe wat was ik kwaad gisteren zeg, maar vandaag was het inderdaad wel gezellig op de kinderboerderij.
groetjes mariska

Gepost door: mariska | 30-06-04

Tjonge Nou ik begrijp best dat je kwaad was. Kan toch ook niet zeg. Daar horen ze toch op te letten, daar worden ze toch voor betaald!

Dan maar naar de kinderboerderij, echt wat voor Giovanni haha!

Gepost door: Pam | 30-06-04

hoi nou jullie hadden helemaal gelijk om weg te gaan.Ik zou mijn dochter daar ook niet laten zwemmen. Gelukkig hebben jullie toch nog een leuke dag gehad :)

Veel liefs patris

Gepost door: patris | 01-07-04

Vervelend Nou zeg wat vervelend daar met het zwemmen.Maris heeft het dan ook heel goed gedaan om weg te gaan want ja van zoiets heeft je kind dan toch ook geen plezier.En ja dan moet je toch als moeder je kind in bescherming nemen.Ik snap dan ook niet dat ze de kinderen die al konden zwemmen bij de kinderen zetten die nog niet zo goed kunnen zwemmen.Want ja als je dan al kunt zwemmen zijn die kinderen ook veel wilder in het water.
En nog bedankt dat je een berichtje achter hebt gelaten in mijn gastenboek van mijn site.Ik wadeer dit echt heel erg.BEDANKT.
Liefs Paula

Gepost door: Paula | 02-07-04

De commentaren zijn gesloten.