06-07-04

hallo allemaal

vanochtend kwam ik bij mariska,toen zat mijn kleinzoon nog in zijn ondergoed zich een beetje te vervelen.toen belde ilka of ik even bij de honden wilde kijken en ze eventueel uit wilde laten.ik zei dat is goed.ze heeft sinds een paar dagen een pup erbij,(mollie genaamd ) echt een dotje.daar heeft giovanni mee lopen sjouwen en spelen zaterdag tijdens de barbeqeue.dat vond hij helemaal geweldig,hij zou ook heel graaag een hond willen,maar mijn schoonzoon wil het niet.toen ik vroeg of hij molly uit wilde laten,was hij gelijk een en al oor.hij ging kleren uitzoeken in zijn kast,meestal doet maris dat.en ineens zei hij ik kleed me wel aan en een paar minuten later verscheen hij aangekleed en wel.wij met de honden naar buiten,hij vond het super.ik heb hem vandaag ook geleerd om op te bellen.ik ging naar linda ,maar hij wilde niet mee zat tv te kijken.ik heb de telefoon gepakt ik zei nu ga ik je leren hoe je moet opbellen.ik heb linda,s nummer opgeschreven en hem laten bellen om te kijken of het lukte.dat ging goed alleen was linda in gesprek.voor degene die dit niet weten linda woont in dezelfde flat 1 verdieping lager.toen ik daar even was ging de telefoon en ja hoor het was hem gelukt hij vroeg aan linda mag ik oma even.toen hij mij aan de lijn had zei hij kom je nou nog.ik vond het zo leuk van hem.mariska gaat voor hem nu een lijst maken met nummers en foto,s van degene erbij plakken dan weet hij welk nummer waar hoort.

07:06 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Bellen Hahaha wat leuk dat ie nou kan opbellen! Kijk maar uit, straks krijgt ie de smaak te pakken hahahaha!

Wat een mannetje he?

Groetjes van Pam

Gepost door: Pam | 06-07-04

hallo Wat leuk he een pup, ben ook een echte dierenvriend.
Je kunt je kleinkind niet vroeg genoeg telefoneren. De kleinste zoon van mij wil ook altijd effe bellen als er een bekende aan de telefoon is. Geweldig.

Vele groetejs van Micky

Gepost door: micky | 06-07-04

Leuk OOO wat leuk een pup.Ik vind het zo leuk ze zijn dan nog zo lekker eigenwijs en dan kunnen ze je zo met dat koppie aan kijken of ze willen zeggen je wat bedoel je nu eigenlijk.En wij willen dan ook allemaal wel een hond maar mijn man niet.Ik kan het me ook wel voorstellen want ja ik lig dan meestal ook vroeg al te slapen en dan is hij het 'savonds weer of geen weer altijd de zak.Maar wij hebben dan de oplossing.Mijn zus heeft een hondje en die komt dan gewoon iedere zomer drie weken bij ons op vakantie en dat is dan ook voor ons echt genieten.

En ja leuk dat giovanni nu ook kan bellen.Hihihihi ik zie het al echt voor me als hij dadelijk iets niet ag gaat hij meteen Oma even bellen en vragen of hij bij Oma mag komen.
Groetjes Paula

Gepost door: Paula | 06-07-04

Hoi Ria, wel fijn dat hij nu kan bellen, is wel handig met al die foto's zodat hij weet wie welk telefoonnummer heeft. Verder fijne dag nog. Heel veel groetjes, Christianne

Gepost door: Christianne | 06-07-04

De commentaren zijn gesloten.