07-07-04

lekke band

hallo allemaal gisteren paste ik op giovanni bij mariska thuis,toen werd ik gebeld (om3 uur)door mariska ze zou later thuis zijn het was druk met de post ,ik zei maakt niet uit.werd ik 5 minuten later weer gebeld was weer mariska ze had een lekke band ze had net haar tassen gevuld bij de tpg ,nu stond ze boven op de dijk met haar vracht.ze mogen zogenaamd maar 20 kilo ,maar het is veel meer .ik ben met mijn brommer met giovanni achterop naar haar toegegaan,toen heeft zij mijn brommer meegenomen ,zodat ze thuis haar auto kon halen.giovanni en ik hebben de wacht gehouden bij de brommer en de posttassen tot maris weer terug was.toen ben ik en giovanni haar mee gaan helpen met de post rondbrengen ,anders werd het helemaal laat.ze heeft later de brommer met de bedrijfsauto van rene wezen halen en ze hebben de brommer gelijk bij hamaparts neer gezet.vandaag ben ik met linda naar de stad geweest,ik heb iets leuks gekocht voor mijn katten .het heet catspa,het is een soort massage apperaat alleen gaat het niet op stroom of batterijen.er zit een tandvleessimulator op en massage borstels .omdat katten hun geurtje afgeven gaan ze met hun kopje of poten langs dat apperaat en zo worden ze een soort van gemasseerd.je moest in dat ding ook kattekruid doen .zo te zien bevielhet ze wel.

23:01 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hee super mamma Nou ik vind het super wat jij dan ook allemaal voor je dochters doet.
Maar ik weet ook dat het dan ook wederzijds is.Wat zal die kleine het leuk gevonden hebben om mamma te helpen met de post rondbrengen.Maar voor maris was het dan ook een echte pechdag het zat die dag dan ook niet mee en dan is het goed om te weten dat als er wat is er ook altijd iemand voor je klaar staat.

En joh heerlijk dan zo gezellie winkelen met je dochter.En ja wat ze dan ook niet allemaal uitvinden voor de dieren he.En zo te zien vinden ze het ook nog heel erg leuk.
Groetjes Paula

Gepost door: Paula | 08-07-04

hahaha Ja dat ding, ik zag m gisteren bij Lin ook. Met dat kattenkruid er in, hoe verzinnen ze het he? Ik vind het een erg leuk speeltje voor ze hoor.

En die tunnel, prachtig joh. Vanmorgen liepen ze constant rondjes en dan door die tunnel. Nu liggen ze er allebei in te slapen haha! Hij is dus favoriet :-)

Katten blij, caaffies blij, Maris blij, Giovanni blij :-)))

Gepost door: Pam | 08-07-04

Lachen Die van mij doen niet veel met dat apparaat. Ja, Dreco in het begin wel, maar nu laten ze hem met rust. Die van jou zijn er helemaal dol op. Als die van mij hem niet gaan gebruiken, mag je de mijne ook wel hebben. Dan heb je er 2 en kunnen ze ook geen ruzie maken over wie er op mag liggen rollebollen.

Gepost door: Linnie | 09-07-04

De commentaren zijn gesloten.