23-07-04

nikos

nikos is vandaag weer thuisgekomen van de dierenarts,hij heeft daar 2 dagen gezeten voor onderzoek, omdat hij steeds in huis plast.hij had al meer dan 24 uur niet geplast volgens de dokter kwam dat omdat hij in een vreemde omgeving was.hij is onderzocht ,maar hij blijkt toch kerngezond te zijn ,dus het is een gedragsprobleem ,dit is al bijna een jaar aan de gang ,in november heb ik ook al onderzoek laten doen,maar toen was hij ook in orde ,maar voor mezelf wilde ik het zeker weten.als dit zo blijft zal ik hem weg moeten doen.grote kans,als hij bij iemand komt die verder geen dieren in huis heeft dat hij het niet doet.ik wacht nog maar een poosje af.groetjes van ria.

17:40 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

poesen Hoi Ria,wat vervelend zeg met je poes ja en je wild hem dan natuurlijk ook niet kwijt.Ik weet niet ik heb dan ook geen verstand van katten al hoewel ij vroeger als kind wel twee poesen thuis had.
Maar zou je mischien niet kunnen proberen op die plaatsen waar hij dan iedere keer zijn plas doet om daar dan katten schrik te strooien.
Gewoon een poosje zodat hij dan zijn verkeerde gewoonte afleerd.

Ik vind het zo sneu voor je he.Je geefd zo verschrikkelijk veel om dit poesje en dat bewijs je dan ook dubbel en dik wamt een ander had hem alang weg gedaan.Wat je mischien ook zou kunnen proberen dat is een tweede kattenbak erbij.Ik weet van de kater die bij ons er het eerst was vroeger dat hij er dan ook niet zijn behoefte in wilde doen als die ander hem al was voorgeweest nou en dan deed hij het gewoon ernaast.

Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat het alsnog over gaat zoniet dan moet je toch echt voor je zelf gaan kiezen hoor.Hoe moeilijk het ook is.
Liefs Paula

Gepost door: Paula | 25-07-04

De commentaren zijn gesloten.