31-07-04

hallo allemaal

van de week heb ik gebarbeqeud met linda massimo en hun 2 buren vincent en nathasja.
dat was erg lekker en ook gezellig.
we hadden rundvleessalade ,huzarensalade , stokbrood met kruidenboter,shaslicks,kipfilet ,gehaktballen enz.het was er ook ideaal weer voor.
mariska en rene en giovanni zijn ook weer terug van een paar dagen kamperen in oostvoorne ,ze hebben het ook erg naar hun zin gehad ze waren mooi bruin geworden,alleen rene had een erg rood hoofd.(hij had vergeten zijn pet op te doen)
gisteren mocht ik met hun mee naar vrienden van hun.
die hebben een grote tuin met een zwembad erin ,toen kon ik er ook lekker in zwemmen,giovanni vind het helemaal geweldig.
we hebben de hele avond buiten gezeten ,het was ideaal weer .
vandaag ben ik met linda naar de bingo geweest,we hadden helaas niets gewonnen.
ik ben ook nog even 2 poesjes wezen verzorgen,die mensen gingen van woensdag t/m zaterdag naar duitsland,aangezien deze poesjes nog erg jong zijn heb ik ze 2 x per dag eten gegeven,en heb ik even met ze gespeeld het zijn schatjes.
groetjes van ria.

18:34 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zwembad in tuin Nou, het lijkt mij ook wel wat hoor, zo'n zwembadje in de tuin. Helaas heb ik geen plek, anders had ik er ook wel eentje gehad.

Jammer he, dat we niks hadden gewonnen. Ach ja, we kunnen ook niet iedere keer geluk hebben. Misschien weer over 2 weken.

Groetjes Linda

Gepost door: Linnie | 31-07-04

zwembad ja dat is wel erg lekker zo'n zwembad in je tuin maar ik vond het water wel koud hoor maar dat is wel lekker als je in de zon heb liggen bakken om dan daarin af te koelen.

Gepost door: mariska | 02-08-04

hai Ria Lief he van die jonge poesjes. Ik begin ook steeds gekker op deze diersoort te worden. Lekker he zo een zwembad. Wij hebben er ook een. Mijn kinderen genieten ook. Ik ga er niet in. Ik kruip in mijn hangmat en kijk naar ze. Maar goed, het is wel een gedoe om hem schoon te houden. Geniet van de zomer. Huggies Teresa

Gepost door: TERESA | 06-08-04

De commentaren zijn gesloten.