07-08-04

vakantiegevoel

hallo allemaal ik heb heel veel dingen gedaan de laatste tijd. ik ben een dag naar het strand in hoek van holland geweest met maris, rene ,giovanni en een paar vrienden van hun.we hebben toen s,avonds bij maris s,avonds bami gegeten(rene heeft staan koken)in die warmte mijn complimenten hoor rene.we zijn een keer wezen grieken (hmmmmmmmmmmmmm)
een ander avond zijn we bij de bommel wezen eten ik had een hele grote snitzel met patat ,groente enz.(was heerlijk) en eergisteren zijn we naar duinrell geweest.ik was er zelf nog nooit geweest.het was een heel leuk park.giovanni kon daar lekker ravotten in de speeltuin,en op springkussens enz. we zijn ook nog in de splash geweest,dat is zo,n boot waarmee je stijl omhoog getrokken word en dan met een vaart duik je weer naar beneden ,en dan ben je natuurlijk lekker nat.we zijn in het reuzen rad geweestmet giovanni.alleen de w.c ,s zijn daar ronduit smerig.we gingen naar de w.c toen lag er in een w.c allemaal kots en er hing een vieze poeplucht.ik vind voor 16 euro intree dat ze dat wel wat beter kunnen onderhouden.het tiki bad was ook vies ,er zat overal alg op de tegels en toen we naar buiten zwommen ,zag je langs de rand van het zwembad allemaal rotzooi zoals lege chips zakjes enz .op eens zag rene er ook een maandverbandje liggen,toen zei hij : nu ga ik er uit dit is echt goor .giovanni had het natuurlijk naar zijn zin ,die begreep niet waarom we eruit gingen ,kinderen zien dat niet zo.maar voor der rest hebben we het naar ons zin gehad.s,avonds op de galerij hebben we zitten yatzeen.ik heb echt een beetje vakantie gevoel.
groetjes van ria

08:37 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Joh! Ik denk al, waar zit dat mens? hahhahahaa Hee maar leuk joh dat je zo lekker op stap bent geweest! Dat het daar zo goor is joh, nooit geweten. Nou ben ik er ook nog nooit geweest, maar dat is echt niet tof natuurlijk, ik zou er ook uit gaan GATVERDARRIEE brrrrrrr

Hahaha ja Boomer met die ham.... ik moest er zelf ook wel om lachen hoor, zo sneaky als die dat gedaan heeft!! Dus kijk uit, hamdief in de flat :-))))))

Groetjes en fijn weekend Pammie

Gepost door: Pam | 07-08-04

Hey Ria, wel fijn dat je al leuke dingen hebt ondernomen. En is ook een hele leuke foto. Alleen minder dat er alles vies is. Ja inderdaad, dat ze het maar beter gaan onderhouden. Maar ja misschien komt het wel door die vakantiekrachten daar. Verder wens ik je nog een hele fijne vakantie toe. Heel veel liefs, Christianne

Gepost door: Christianne | 07-08-04

De commentaren zijn gesloten.