07-09-04

hallo allemaal

ik ben zaterdag met linda,massimo,maris en giovanni naar het strand geweest. we zijn op de maasvlakte geweest, daar is het heel erg rustig,daar kan je giovanni goed in de gaten houden.een collega van massimo en zijn vrouw waren er ook met hun hond ,giovanni heeft heerlijk lopen rennen en spelen met de hond, maar vooral ook met oom massimo,hij had hetgeweldig naar zijn zin.massimo gaat meestal niet zo snel het water in,maar met giovanni liep hij er gelijk in.ze hadden de grootste lol samen.ook de hond ging zwemmen ,echt iets voor giovanni. hij is gek op dieren.maris en giovanni gingen alvast naar huis ,want ze zou visite krijgen.wij zijn een uurtje later ook weggegaan.we zijn eerst nog even eten bij burger king,dat was lekker .je krijgt altijd wel honger na het strand en zwemmen.groetjes van ria.

08:48 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Lekker Ja, dat was wel leuk he, de Maasvlakte. Alleen wat jammer van al dat klimwerk. Hahahahahaha. Massimo was helemaal verrot 's avonds en de volgende ochtend (zeg maar middag) kwam hij pas om half 1 uit zijn bed. Burger King gaat er bij ons altijd wel in. Heerlijk.

En nu zaterdag gezellig een braderie. Hopelijk verkoop ik nog een aantal sieraden.

Groetjes Linnie

Gepost door: Linnie | 07-09-04

Hoi Ria, wel fijn zo aan het strand.
Het is ook een leuke foto!
Verder heel veel groetjes,
Christianne

Gepost door: Christianne | 07-09-04

Hai Ria Leuk he met je kleinkind gezellig op stap. Daar kun je volgens mij zo intens van genieten. Een hele mooie en zonnige foto. Gezellig samen aan het strand. Nu kan het nog. En Burgerking vind ik persoonlijk lekkerder dan Mac Donalds. Vooral de maiskolven. Huggies en knuffies en een hele fijne dag Teresa

Gepost door: Teresa | 07-09-04

De commentaren zijn gesloten.