23-10-04

hallo allemaal

gisteren had linda een sieradenparty bij haar thuis,giovanni was er ook en kwam gelijk op me afstormen,want hij had een dolfijn diploma gehaald met zwemmen , dat houd in dat hij vanaf nu altijd in het diepe zwemt. het was zo leuk om hem zo te zien ,hij was zo trots.er werd bij linda aangebeld ,dat was de bezorger van de dierenwinkel met het grit voor de katten. giovanni begon gelijk aan die man te vertellen dat hij een diploma had en wat hij daar allemaal voor moest doen ,die man vond het zo leuk dat hij hem spontaan een munt gaf ,wel leuk van die man-de sieradenparty was erg geslaagd ,linda heeft veel verkocht . iedereen vond de sieraden erg mooi.groetjes van ria.

10:52 Gepost door Ria | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Diploma Ja, die kleine was zo vreselijk trots op zijn diplomaatje (of Piloma zoals Giovanni dat zegt). Massimo heeft vandaag een cadeau gekocht. Een robot met afstandbediening. Hij kan dansen, praten, rijden, lopen, zijn hoofd draaien en hij kan van die schuimrubberen rondjes schieten. Massimo had hem net even gebeld om te zeggen dat wij wat leuks hadden voor hem. Nou, hij was binnen 2 tellen beneden geloof ik. hahahahahaha. Nu is hij vrolijk met Massimo aan het spelen en ik ben met het eten bezig. Ach ja, Massimo is wat speelgoed betreft ook net een kleine jongen.

Gepost door: Linnie | 23-10-04

diploma ja hij was zeker trots op zichzelf, wel leuk.
Hij is helemaal blij met zijn robot en natuurlijk ook al die centjes die die heeft gekregen.
Ik ben benieuwd hoe lang het nu gaat duren voordat hij weer verder gaat want over het algemeen gaan ze snel weer door naar het volgende badje.
groetjes mariska

Gepost door: mariska | 23-10-04

Hai Ria Wat heb jij toch fijne dochters en kleinkinderen. Wees er gelukkig en dankbaar voor. Nou voor Linda is nu het moment daar dat ze op reis gaat. Geweldig hoor. Ze heeft het verdiend. Ik wens je heel veel plezier met de dierverzorging. Dieren zijn schatten. En ja ik wens jou ook sterkte want je moet het toch even zonder Linda doen. Maar jij bent ondernemend genoeg en anders schrijf je me maar. ik sta open. Veel liefs Teresa

Gepost door: Teresa | 26-10-04

De commentaren zijn gesloten.